Den här gången som gräsänka var det bara all in att göra precis vad jag ville ha. Jag är en riktig sucker för tomater i alla former och när det kommer till brie och tomat så tror jag att om de skulle registrera sina profiler på match
Denfärskpressadeapelsinsaften gör iofs sitt till också. Förkyldoch hängig som jag är bestämde jag mig för att laga till något som är enkelt, gott och välgörande
Perfekt att hälla upp smoothien i är Nicolas Vahe "drink to go" (enpresent från bästa Helena) då slipper jag att hålla utkik efter besökare när jag njuter av godsaken i trädgården
Fräs potatis ochhälften av löken i olja. Häll på ca 1,2 liter vattenoch buljong, strö i lite timjan. Koka tills potatisen är mjuk, det tar högst 10 minuter
Fiskenförbereddes tidigare på dagenoch skjutsades enkelt in i ugnenen dryg halvtimme innan det var dags (låter du fisken vila i kylskåpet behöver du öka tillagningstiden i ugnen)
Upprepa tills formen är full. En kväll förra veckan var jag lycklig nog att hitta färska lasagneplattor ochen burk överbliven hemmagjord tomatsås i kylen
Nja, inte direkt, men jag har i alla fall masat mig upp för att sätta igång med dagens utmaningar, som innebär brödbak, långpromenadoch ett nappatag med denitalienska läxan till i morgon
Två vanliga frågor är hur tidigt man kan förbereda dekorationerna och om man kan göra tårtan dagen innan för att inte behöva göra allt samma dag som kalaset
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.