En lättgjord och väldigt god potatissalladmed purjolök ochkapris. Ställ in potatissalladen i kylen och låt den gotta till sig en bra stund innan servering
Riktigt god potatissallad som en kollega gör på jobbet. Man får testa sig fram tills det smakar bra =)tärnad potatiskaprishackad rödlök eller strimlad purjolökgrovkornig senap (någon matsked)hälften gräddfil hälften creme fraichesalt och peppar
En ny variant får jag förstås uppdatera medoch den här gången blir det en ljummen potatissallad. Här hittar du lite tips på hur du kan göra en god potatissallad
5 kg delikatesspotatis 4 rödlökar med blast 3 färska vitlökar, med blast (eller 1 knippe ramslök) 2-3 l körsbärstomater 0,5 l dill, hackad 5 l små spenatblad peppar basilika
Eller så kokar ni som jag ett gäng rattepotatisar, hyvlar ner en gurka och hacka lite kapris, blandar ihop med god god olivolja och vips har ni gjort er själva en ljummen potatissallad
Tre varianter av tomat puttrar i grädde och sedan kompletteras såsen medkapris, majs och ruccola. babyspenat, ruccola ochkörsbärstomater som jag ringlat lite olivolja och balsamico över, samt kryddat med svartpeppar och flingsalt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.