Jag måste ju erkänna att fransk potatissalladmed rådjursbiffar och kryddsmör är den rätt jag sett fram emot mest sedan jag fick reda på vad matkassen skulle innehålla
Denna fredag arbetade Anders hemma vilket resulterade i att han både hämtade och lämnade på skolan samt travade iväg till tennishallenmed våra två juveler
Till buffén åt vi potatissalladmed rucola, valnötter, soltorkade tomater, balsamico och parmesan. Och då kan det ju vara passande med lite vårmiddagsinspirerade bilder här på bloggen
Spanskinspirerad potatissalladmed paprikaolja, fänkål och mandel serverad med stekt abborre samt tomat- ochmandelsåsEn smakrik potatissalladmed paprika och tomat blir en bra variation till den klassiska med crème fraiche och majonnäs
Förrätts tallrik medenbärsgravad röding med hovmästarsås smaksatt med timjan samt syrliga lingon, mini toast skagenoch toast medrensteksröramed sikrom på toppen
Smoothie mixas på några sekunder och har man kokat ägg dagen innan är det bara mosa samman med smör och persilja samt smaka av med salt och svartpeppar, toppa på brödet och slänga på en hög solrosskott
och nej, jag drack inte upp hela den där karaffenmed vin själv. Börja med rödbetorna. Så bjud in dem och lägg dem att vila på lite enkelt grönt så kör partyt igång av sig självt i munnen på dig ska du se
Rätten kan till största delenochmed fördel förberedas dagen innan. Denmedelhavsinspireradelaxrätten är perfekt vid middagar med många gäster, t ex till stundande studentfester
Rätten kan till största delenochmed fördel förberedas dagen innan. Denmedelhavsinspireradelaxrätten är perfekt vid middagar med många gäster, t ex till stundande studentfester
Förrättsmiddag innebär att man skippar huvudrättenoch går på med flera förrätter istället. Att blanda tomaterna medosten innan gör också att rätten håller rakt igenom, istället för att osten går åt direkt vilket är fallet när den bara hamnar ovanpå
Detta beror på att vi, i likhet med de flesta andra, är ganska konservativa med vad som hamnar på julbordet, och vi är nöjda med att fortsätta äta den julmat som vi brukar äta
Mal i pepparn och smaka av med salt. Massor mednymalen svartpeppar. Superenkel, krämig och riktigt god… haha precis som om MOI skulle göra nått äckligt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.