Lägg fram fyra plattor på en plåt med bakplåtspapper på. Vill man så kan man göra egen smördeg, men denna gången valde jag att köpa färdiga plattor som är frysta
Antingen ner i en gryta med buljong och grädde till en soppa eller som i detta fallet en smördegsplatta som fylls med svampröra och sedan tillagas i ugnen i tjugo minuter
Lägg smördegen på en ugnsplåt med bakplåtspapper under. 200 g smördeg, utkavlad 100 g färskost 100 g västerbottensost, riven 2 färska lökar 400 g cocktailtomater Värm ugnen till 180 grader. - Läs hela inlägget här 200 g smördeg
Pudra florsocker jämnt över smördegen. Ringla sirapen över smördegen och strö över timjan. Kavla ut smördegen något och skär den i remsor, 2x10 cm. 1 skiva smördeg, färdigkavlad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.