De soltorkadetomaterna plockade jag från en av byttorna med marinerade grönsaker och tillbehör, där man hittar marinerade vitlöksklyftor, oliver, kronärtskoka m
Den här vegetariska lasagnen är baserad på en härlig tomatsås med basilika som är fylld med sparris, aubergine, soltorkadetomater, sockerärtor, färsk spenat, paprika och salladslök
Det är något riktigt, riktigt svulligt i kombinationenmed pasta, fetaost, soltorkadetomater och en så där riktigt krämig sås som man bara får när man kombinerar tomat med grädde eller crême fraichè
Ansa fläskfilén och skär den till mindre bitar. Servera med några stänk tryffelolja och vitlöksbröd. Ha därefter ner strimlad paprika, serranoskinka och soltorkadetomater
Ingredienser Portioner. 4 4 port ris 600 g strimlad kycklingfilé 1 msk olja salt peppar 2 dl crème fraiche (gärna feta/tomat) 2 1/2 dl kycklingbuljong (vatten och tärning eller fond) 1 burk soltorkadetomater (à 200 g) 150 g sockerärter Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
Foto & styling. Servera denkrämiga pastan i djupa tallrikar och toppa med baconkrisp och gurkstavar. Mixa såsen slät meden stavmixer och smaka av med salt och peppar
Strimla de soltorkadetomaterna och lägg i stekpannan tillsammans medlöken och vitlöken. Finhacka lök och fräs den i smör i en stekpanna tillsammans medden pressade vitlöken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.