Bryn dem medmargarin eller smöret tills de fått fin färg. Skär kycklingfilèni stavar eller kuber. Blanda grädde, cremè fraiche, chilisås och ostronsåsen
Servera medris eller pasta. Skivakycklingenicentimetertjockaskivor och lägg dem i såsen. Häll under tiden crème fraichei en kastrull och tillsättövrigaingredienser
Blanda samman crème fraiche, matlagningsgrädden, soyan, sambal oelek och häll över kycklingen. Tina och skiva/strimlakycklingfilén och lägg i en smord ugnsfast form
Täck hela ytan med den rivna osten. Servera med pasta och en god sallad. Blanda cremefraiche, grädde, sweet chili sauce, pressad vitlöksås och kycklingfond
Serveras medpotatis eller ris. Salta och peppra kycklingfiléerna och lindain dem i bacon. Bryn dem sedan i en stekpanna tills baconet har fått en fin färg
Idagblir det kycklingmed gräddsås, en riktigklassiker som Julia gör helt fantastisk. Vi börjar nu komma in på recept medlite fler steg så gör er redo, jag vet att ni kommer fixa detta galant
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.