Potatis- och tofusallad med rökig tempeh
Gaashud.se
Gaashud.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 10 åren Men sen, en dag, så började jag laga god mat igen. För i ärlighetens namn så blir det inte mycket god mat när man är sängliggande, dock så blev det kopiösa mängder nyponsoppa, blåbärsoppa samt glass. Gnam gnam. Det första riktiga som jag lagat i år;
  • 6 potatisar av fast sort (medelstora)
  • 1 röd paprika
  • 1 näve sockerärtor
  • 1 fänkål 1/2 ask körbärstomater
  • 8 cm purjolök (byt mot rödlök om du gillar det bättre)
  • 1 kryddburk kapris (jag använde Santa Marias kapris)
  • 2 msk rapsolja
  • 2 tsk vit balsamvinäger
  • 1/2 tsk lime- eller citronsaft
  • Salt
  • Peppar
  • 250 gram fast tofu
  • Ett par droppar sesamolja
  • 1 msk rapsolja
  • 1 tsk sesamfrön
  • 1 tsk hackad röd chili
  • Salt
  • Peppar
  • 12 tunna skivor tempeh
  • 2 msk soja
  • 1 msk rapsolja
  • 1/2 tsk liquid smoke
  • 1 tsk vatten
  • 1 tsk hackad röd chili

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.