Värm olivoljan i en stekpanna. Häll i tomatsåsen och låt sjuda i cirka 4 minuter. Koka tortellinin enligt anvisningar på paketet och tillsätt den i tomatsåsen
Använd en osthyvel och hyvla över Parmigiano-Reggiano i tunna skivor. 4 ansjovisfiléer2 tsk hackad vitlök1 / 2 tsk salt1 ,2 dl olivolja3 tsk citronsaft3 st romansallad(dom som är mer fasta)2 dl hackade, rostade valnötteren bit (ca 2 dl)hyvlad Parmigiano-Reggiano1
Zeta Storbit Parmigiano Reggiano 22 mån eller. Skär bort den nedersta delen på sparrisstjälkarna. Stek på hög värme i lite olivolja ca 2 minuter, krydda med havssalt under tiden
12 dl parmigiano reggiano, riven. 1400 g kycklinglårfilé 4 klyftor vitlök 1 kvist rosmarin 4 kvistar timjan 2 dl vitt vin 3 dl grädde salt svartpeppar 200 g kantareller, pustade 2 dl parmigiano reggiano, riven smör, till stekning 400 g pasta tortiglioniSkär ner kycklingen i mindre bitar och lägg i en ugnsform
1,25 dl Parmigiano Reggiano, färskriven. 1,25 dl Parmigiano Reggiano, färskriven. Italiensk mat är ju så gott, så gott att när man varit på en rundresa i Italien i 10 dagar så när man kommer hem lagar man italiensk mat för hela slanten
Zeta Parmigiano Reggiano 22 mån eller. Skär bort den nedersta delen på sparrisstjälkarna. Stek på hög värme i lite olivolja ca 2 minuter, krydda med havssalt under tiden
1 1/2 dl + 1 dl Zeta Parmigiano Reggiano D. Sätt ugnen på 200 grader. Lägg smorda muffinsformar av papper eller tillklippta smorda bakplåtspapper som du skrynklat ihop lite först och sedan vecklat ut i muffinsformen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.