Idag gjorde jag en fantastisk indiskdahl. Häll i ca 1 dl koksmjölk, ett halvt paket krossade tomater, nästan en dl vatten och en buljongtärning och låt allt koka i ca 30 min på svag värme under lock. 30 min på svag värme under lock
Naanbröd är ett indiskt tunnbröd som bakas i en tandoorugn, men eftersom jag inte äger en sådan så bakar jag mina naan i en helt vanlig ugn, vilket går alldeles utmärkt
Fisk gräddas under krämig hummersås och smakade riktigt bra. Idag delar jag med mig av ett riktigt grymt fiskrecept, som min kollega bjöd på för ett tag sedan
Hacka under tiden tomaterna häll i dem i grytan. Hacka löken och chilin samt riv ingefäran. Mixa de krossade tomaterna och cashewnötterna med en mixerstav
Bryn under tiden kycklingbitarna runt om och lägg sedan över dom i stekpannan med kryddorna. Indiska smaker blir det idag och det kan väl passa bra med lite hetare mat när det nu är en smula kyligare ute
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.