Portermarinerad viltgryta med kantareller
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 3 dl portvin eller fylligt rött vin
  • 2 vitlöksklyftor
  • 2 msk krossade enbär
  • 1 tsk timjan
  • 1 gul lök
  • 1 palsternacka
  • 2 morötter
  • 700 g viltkött skuret i grytbitar tex älg
  • hjort rådjur
  • 2 msk olja till stekning
  • 3 dl viltbuljong
  • 200 g rensade kantareller
  • 2 msk smör
  • 150 g ädelost
  • 3 dl vispgrädde
  • 1 msk soja
  • 2 msk svartvinbärsgelé
  • Maizena
  • Salt
  • Nymald svartpeppar
  •  
  • Servering
  • 800 g kokt potatis
  • 1 knippe hackad persilja

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.