Porterhouse steak med hash brown och stuvad potatis
Tasteline
Tasteline
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 3 msk hängmörat nötfett , eller smält smör
  • 1 salt och svartpeppar
  • 2 skiva(or) porterhouse , (dubbel t-benstek) à 1 kg
  • 2 dl kalvsky , reducerad
  • 0.5 st timjankvist (ar)
  • 1 st lagerblad
  • 0.5 flaska(or) fylligt rödvin
  • 1 st Schalottenlök(ar) , finhackad
  • 1 st vitlöksklyfta(or) , finhackad
  • 2 msk hängmörat nötfett , eller smält smör
  • 3 msk hängmörat nötfett , eller skirat smör
  • 1 salt och svartpeppar
  • 2 st bakpotatis(ar) , Stora
  • 2 msk hängmörat nötfett , eller skirat smör
  • 1 msk vetemjöl
  • 2 st Schalottenlök(ar) , finhackade
  • 1 st vitlöksklyfta(or) , finhackad
  • 1 mynta
  • 1 ris , och/eller pickles
  • 1 huvud isbergssallad
  • 1 koriander

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.