Blanda i oliver och smaka av med salt och peppar. Gnid in svamparna med olivolja, salt och peppar. Gnid in det med en delad vitlöksklyfta och droppa på lite olivolja
Jag bidrog medparmesankrämfyllda auberginerullar och parmesanbollar rullade i salta mandlar. Blanda samman färskosten och parmesanen och smaka av med salt och peppar
Ingredienser Portioner. 4 Rödlök 1 rödlök 2 msk rödvinsvinäger 1/2 tsk socker Bönröra 20 g persilja 380 g kokta vita bönor 1/2 dl olivolja 2 msk srirachasås salt Portabello 4 portabellasvampar 2 vitlöksklyftor 2 msk olivolja 1/2 dl blandade hackade örter salt peppar 2 avokador 8 skivor surdegsbröd 1 krispsallad Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Riv vitlök och blanda ned, smaka av med salt och en skvätt vitvinsvinäger. Värm upp stekpannan med ordentligt med olja, stek på båda sidor i 15 minuter, tag de sista minuterna ost och lägg på svampen så den smälter
För att inte tala om kålrotsmoset med purjolök som vi absolut kommer att göra igen. Lägg i en kastrull med saltat vatten och låt koka tills det är mjukt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.