Portabello med ingefärsbuljong och potatispuré
Tasteline
Tasteline
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 tsk salt
  • 2 krm peppar
  • 4 msk olivolja
  • 1 kg portabello , 12-24 st
  • 6 st vitlöksklyftor
  • 1 kruka(or) timjan
  • 0.5 dl vispgrädde 40%
  • 3 dl vatten
  • 1 msk smör
  • 0.5 msk färskpressad citronjuice
  • 2 dl vitt vin
  • 1 st vitlöksklyfta
  • 1 st schalottenlök
  • 1 msk olivolja
  • 7 cm ingefära
  • 1 spenatsallad
  • 1 smör
  • 1 salt
  • 1 peppar
  • 1 dl finskuren gräslök
  • 1 kg potatis
  • 1 st vitlöksklyfta
  • 2 dl mjölk

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.