Fylld portabello med bacon och ost. Några skivor ost (valfri)Ta en sked och rensa lite i svampen, fyll med bacon och kvibille jämt fördelat, toppa med osten och kör i ugnen på 225 grader i 15 min. Ta ut formen och lägg över svampen på en tallrik, töm all vätska i ugnsformen och lägg tillbaka svampen kör ytterligare 15 min på 225 grader
Portabello, halloumi – & aubergineburgare med polentapanerade sötpotatisstrips och citronkräm – ja den rubriken talar väl egentligen för sig själv om du frågar mig
Med olja i botten av en ugnsfast form placerade jag två stycken portabello med ovansidan nedåt, hällde mer olja över de blottade svampskivorna och saltade ganska mycket, innan de åkte in i ugnen
4 2 vitlöksklyftor 3 msk olivolja 400 g hela skalade tomater 1/2 dl vatten 1 msk tomatpuré 1/2 msk honung 2 msk balsamicovinäger salt och peppar 250 g portabellosvampar 500 g pappardelle persilja och vitlök 1 dl ricottaost 65 g ruccola Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Skala och grovhacka schalottenlök, och fräs i en stekpanna med olivolja tills löken mjuknat. Skala och finhacka vitlök och addera till schalottenlöken i stekpannan
det jävla skånska vintervädret, som gör att det aldig är bra naturligt ljus, och det därför inte är kul att laga fotogenisk mat som passar på bloggen, eftersom det ändå är helt omöjligt att ta fina bilder
Koka upp grönsaksbuljong med timjan, lök, vitlök och rökt champinjon eller torkad svamp. Lägg ner portabello i en ugnsfast form eller kastrull och krydda med salt och svartpeppar
Äntligen har jag fått lite tid över att sätta mig och blogga. Mycket god och mättande. Här är recept på Paj med kyckling, zucchini, portabello och paprika
I söndags var vi till Stockholm och såg Kristina från Duvemåla. Då hade jag så klart inte någon aning om var det var för musikal och var det var för musik
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.