Portabello, halloumi – & aubergineburgare med polentapanerande sötpotatisstrips och citronkräm
Hur bra som helst
Hur bra som helst
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 portabellosvampar
  • 1 tsk tamarisoja
  • 2 msk kokosolja
  • 1/2 tsk örtsalt
  • 1 nypa chiliflakes
  • 1 tsk agavesirap
  • 1 dl ättiksprit
  • 3 dl vatten
  • 1 dl sötströ
  • 1 stor rödlök
  • Till ca 2 portioner
  • 400 g sötpotatis
  • Ger ca 2 dl
  • 2 dl kokosgrädde
  • Till ca 2 portioner
  • 6-8 skivor aubergine
  • Till ca 2 portioner
  • 1 förpackning halloumi, jag använde laktosfri

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.