Porchetta med tomatrisotto och fänkålssallad
Svt
Svt
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • hel fläskkarré, urbenad
  • kryddig salami, finhackad
  • fänkål, strimlad
  • 3-4 st
  • rosmarinkvistar, plockade och finhackade
  • 3 st
  • vitlöksklyftor, finhackade
  • 1,5 msk
  • olivolja
  • 1 tsk
  • salt
  • 1/2 tsk
  • grovmalen svartpeppar
  • Stekgarn
  • cocktailtomater
  • 2 st
  • vitlöksklyftor, finhackade
  • olivolja
  • gul lök, finhackad
  • 3 dl
  • arborio- eller carnaroliris
  • 3 dl
  • vitt vin
  • 8 dl
  • hönsbuljong
  • 2 dl
  • finriven parmesan
  • Salt och svartpeppar
  • stor fänkål
  • 1-1,5 msk
  • msk färskpressad citronsaft
  • 2 msk
  • olivolja
  • litet knippe ruccola
  • Salt och svartpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.