Idag blev det premiär grillat, det blev… Grillad fläskytterfilé späckad med kryddig korv. Några drag med pepparkvarn men var sparsam med salt då sälta finns i både korvoch bacon
Rör ihop crème fraiche med senap och honung och servera till korvoch potatissallad. Vänd i potatisen och smaksätt med citronsaft, honung, salt och peppar
Snitta korvarnautmed ena sidan. Rör ihop ajvar med crème fraiche och smaka av med salt och peppar. Vill du inte göra två såser går det lika bra att servera ajvarn som den är, utan att blandas med crème fraiche
Pommes julienne. Ger en mild purjolökssmak med en krispig konsistens. Nordisk krisp kom jag på genom att tänka på nordiska smaker som pepparrot och lök
Av någon anledning så passar syrlig vinäger med basilika väldigt bra ihop, om man sedan tar det med den lite söta melonen så är det en hit så testa gärna
Servera med blomkålsstuvningen och nypotatis. Tillsätt smör, muskot, salt och peppar. 1salt och peppar. 14 st korv. 11 st blomkålshuvud cirka 750 g 4 dl mjölk 3 msk vetemjöl 1 msk smält smör (flytande) 1 krm muskot riven salt och peppar 0. 5 dl persilja strimlad 4 st korv kryddheta1 Dela blomkålen i buketter. 12 Vispa samman mjölk och mjöl i en kastrull. 13 Dela korvarna på längden, eller skiva falukorv
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.