Tillsätt den sötsura såsen och rör om. Sötsur sås. Skär kycklingfilén i tärningar och marinera i soja. Blanda ner de övrigaingredienserna utom redningen
När vi går ut och äter kinamat, (vilket ju inte blir så himlaofta eftersom den vuxnakarl här i huset inte är något stort fanav den typen avmat) så brukarjag för det mestaväljafriteradkyckling med sötsur sås
Idag tänkte jagdela med mig av ett favvorecept här hemma, sötsurkyckling på en blinkning. Så jagbabblar inte på om ditt och datt för jag och min äldstaAnnieska iväg på teater
strimlad. Servera till t ex ris och stekt anka eller kyckling. Tillsätt de övrigaingredienserna. Låt det koka upp under omrörning, tills såsen tjocknat
Blanda mjölet, bakpulver och salt i en skål. Friteradkyckling är verkligen en favorit såväl hos vuxna som hos barn och så otroligt gott med den sötsura såsen till
O inte hjälper det attman ligger i sängen med telefonen i handen o söker på instagram efter just chinamat för att bli ännu mer lockadavalla bilder som lagts upp
Servera den sötsurakycklingentillsammans med ris och sallad. Skala och klyfta löken. Hetta upp olja i en stekpanna och fräs kycklingstrimlorna så att de får fin färg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.