Ännu ett mästerverk, är för hungrig för falsk ödmjukhet, ikväll ska jag göra surdegspizza, japp ni hörde rätt, surdegspizza!POLLO ENCEBOLLADAGRYTA 6 port
Till 4 pers. 2 kycklingar, 400 gr körsbärstomater, 1 dl svarta oliver, 2 dl rött mustigt vin, 1 klyfta vitlök, 2 morötter, 1 msk torkad rosmarin, ½ msk torkad timjan, (ta färska kryddor om du vill men öka då mängden betydligt och lägg inte i dem förrän på slutet), salt (var försiktig med saltet för sardellerna är salta), peppar, 25 gr sardeller, 4 lagerblad, kycklingbuljongtärning
De båda formhalvorna läggs i kallt, rent vatten i några timmar för att bli helt genomfuktade. Kryddar kycklinfgen efter smak med salt, peppar, rosmarin eller andra örtkryddor
Versare un filo d’olio in un’ampia padella e adagiare i filetti di pollo. 500g di petto di pollo tagliato a fette. Rosolare i filetti di pollo 2 minuti per lato ad una fiamma media. Versare la crema sul pollo e continuare la cottura per altri 5-6 minuti ( in base allo spessore della carne) rivoltando di tanto in tanto la carne. 5m 500g di petto di pollo tagliato a fette
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.