-)Vi stod för efterrätten och tog med polkapajen men då jag var osäker på om den skulle räcka i och med att vi ätit av den dagen innan så gjorde jag även flarn á la Pernilla Wahlgren
På eftermiddan fikade vi smörgåstårta, bulla, chokladbollar, syltkakor, bondkakor med lakrits, hallonkaka, fryst polkapaj med chokladsås, kladdkaka med dajm, umekaka med äpplen och det viktigaste av allt jordgubbstårta
Sätt ugnen på 175 grader. Skala päronen och skiva i fina skivor och lägg i pajformen. Smält sen smöret, och blanda mjöl, socker, bakpulver och salt i en bunke, häll över smöret och blanda till smidig deg
Kör kakor, kakao och smör i en matberedare. Tryck ut smulblandningen i en springform. Ställ in i frysen. Vispa grädden och blanda försiktigt med marshmallowfluff och några droppar pepparmyntsolja
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.