Pluras vin "svarta tuppen" & en Rustikt Vårig Påskmiddag med Beer Can Chicken & Grillade Primörer!
Made by Mary
Made by Mary
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 port
  • 400 gram Körsbärstomater
  • på kvist
  • 3 msk Olivoja
  • 2 tsk flingsalt
  • 1 nypa socker
  • Grillad färskpotatis
  • 400 gram Färsk
  • 2 msk olivolja
  • 1/2 msk Mango chutney
  • 1 nypa salt
  • 1 hel färsk kyckling
  • 1 burk öl
  • 33 cl
  • 1/2 dl finhackad timjan
  • 1/2 dl finhackad rosmarin
  • 2 stora vitlöksklyftor
  • 150 gram rumstempererat smör
  • 2 msk olivolja
  • 1/2 citron
  • 2-3 msk flingsalt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.