Ngiam Tong Boon (嚴崇文) bakom baren rekommenderar en SingaporeSling. Kurstisering av galant dam. Varenda gång jag tar en klunk av denna drink, eller för den delen bara hör dess namn så kastas jag tillbakatillmina unga tonår och den undersköna serien Uppdrag Singapore (Bring ‘Em Back Alive) med en Luke Macahan i djungelkostym
När vi bodde iSingapore så gickviiblandtill en Food Court i Potong Pasir och åt, där kunde man äta en middag för bara några singaporedollar och förstås så drack viTiger öl, Singapores öl
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. T. s. d. a. g. e. n. h. r. k. ä. t. o. l. å. c. p. v. H. ö. m. u. j. M. f. b. (. y. ). K. ,. V. 1. 2. 5. -. 3. /. ". S. x. m s
Idag är förhoppningsvissista dagen med plugg. Jag håller på att skriva på en restuppgifttill skolan. När denna är inlämnad och klar kan nedräkningen mot examensdagen börja
Här iSingapore har jag svårt att få tag på färsk jäst och jag tänker att när man bakar naanbröd eller chapati ute byarna har man inte jäst och bakpulver att tillgå
Här iSingaporefinnsinterimmat fläsk att köpa, bara färskt. Ugnspannkaka eller fläskpannkaka är enkelt att göra och en klassikertillsammans med krösamos
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.