Plommonspäckade järpar med persiljesås
svensksmak.se
svensksmak.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • KALVJÄRPAR
  • 200 g finmalen kalvfärs
  • 1 lök
  • 10 urkärnade katrinplommon
  • 3 msk fint vitt ströbröd
  • 1 dl mjölk
  • 2 ägg
  • salt och nymalen vitpeppar
  • ev. 1 msk mörkt muscovadosocker
  •  
  • PERSILJESÅS
  • 2 schalottenlöker
  • smör
  • ½ liter kalv- eller kycklingfond (går bra med tärning)
  • ½ dl matlagningsgrädde
  • ½ dl matyoghurt
  • ev. maizena
  • salt och nymalen vitpeppar
  • 5 kvistar persilja

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.