Plommonspäckad fläskkarré à la Per Morberg
Tasteline
Tasteline
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 800 gram fläskkarré utan ben
  • 16 st katrinplommon , 8+8 st
  • 1 salt och svartpeppar
  • 1 st gul lök (ar)
  • 200 gram morötter
  • 250 gram palsternacka (or)
  • 2 st syrliga äpplen
  • 2 msk rapsolja
  • 1 st lagerblad
  • 5 dl grönsaksbuljong , (5 dl vatten+ 2 msk grönsaksbuljong)
  • 5 dl sky från stekningen
  • 2.5 dl vispgrädde
  • 1 msk japansk soja
  • 1 salt och svartpeppar
  • 1 förpackning gröna ärtor , ca 250 gram
  • 1 äppelmos
  • 1 kruka(or) hackad persilja

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.