Marmelad är perfekt - gott som det är som pålägg, till pannkakor, i kakor - och en alldeles utmärkt liten sak att ta med sig om man blir bjuden på fika eller så
Söt plommonmarmeladmed kanel ochvanilj (en burk). Säsongens första plommon är plockade och skörden resluterade i en söt marmelad som jag smaksatte med kanel ochvanilj
Nej, det måste jag inte, men det är onekligen väldigt gott ihop med de flesta bär och frukter. En hel del har jag fryst in, men det har också blivit en del sylt, den här t ex med extra smaksättning av mörkt muscovadosocker, som gav fyllig smak
Varm Vit Choklad medVanilj, Karamellsås ochRom. Värm mjölken tillsammans med kanel ochvanilj. Och om du är sjuk, som jag, så är det helt okej att toppa chokladen med både vispad grädde och marshmallows
Blanda de olika senapssorterna med skalet från apelsin, honung ochrom. Lägg upp i fin burk och låt gärna stå något dygn för att apelsinsmaken ska komma fram
Garnera med äpple och kanelstång. Tillsätt romoch häll upp i glas. 1rom, mörk. 1, skivat äppleÄppel- ochromdrink Blanda äppeljuice, limejuice, socker och ingefära
Gjorde bland annat en väldigt god marmelad med choklad ochrom i. Med lite ost till är detta helt klockrent och gissa om detta blir min nya favorit när man är sugen på något fram på kvällen
Fyllningen är krämig och mjuk, vilket får macaronera att hålla sig goda några dagar längre än tex macaroner med chokladganachefyllning (de blir lite hårda […]
Klassikern – cannelé de Bourdeaux – görs medvaniljochrom. Gräddglass medvanilj. Blanda muscovadosocker och vetemjöl i en bunke och rör ihop med äggblandningen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.