Till frukost vill man såklart har något som går snabbt, innehåller mycket fibrer och är nyttigt. Idag har jag valt och vrakat mellan alla goda recept som finns på vegoteket
Kokosolja till stekning. Hallon till topping. Toppa med valfritt tillbehör och njut. Idag tillsammans med den nya kokoskvargen som är galet god, kunde smakat lite mer kokos men det fixas ju lätt med lite kokosflingor
Kaka till påsk. Jag har nämligen väntat på denna dagen då H kommer till skåne för att fira påsken här. Vi ska fira påsken tillsammans med våra familjer, gå på musikal på Helsingborgs stadsteater och förhoppningsvis hinna med en av konstrundorna som snart går av stapeln här i syd
Pulsera samtliga ingredienser till kakbotten i en matberedare till en smulig massa. Mixa sedan nötterna tillsammans med resten av ingredienserna till fyllningen i en matberedare till en jämn och slät blandning
Blanda alla ingredienserna till en glasering. Revbensspjäll till jul. Koka revbensspjäll i vatten tillsammans med övriga ingredienser i 30 minuter. Revbensspjäll till jul1 kg revbensspjäll 1 gul lök 2 lagerblad svartpeppar. Glasering till revbensspjäll2 dl honung 1 dl olivolja 1,5 tsk flingsalt 1 tsk malen ingefära
Vispa upp äggvitorna (viktigt med helt rena och fettfria vispar), tillsätt sockret och vispa tills det går att vända på skålen utan att smeten rinner ur
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.