Först och främst ett STORT tack för all fin pepp på gårdagens inlägg. Det värmde mycket. Och som sagt, oftast låter jag det inte betyda något, men ibland, från vissa människor, tar det ändå
Julen går ju lite ut på att hinna servera så mycket mat på så kort tid som möjligt. Alltid lagas det för mycket och vi vet inte riktigt vad vi ska göra med resterna
Plättlätt. Vi gör ibland ett jättegott hårt bröd som är väldigt gott. 2 dl majsmjöl1 dl solrosfrön1 dl sesamfrön0,5 d linfrö1 tsk salt0,5 dl rapsolja2,5 dl kokande vattenRör ihop alla torra ingredienserna samt oljan i en bunke och häll över det kokande vattnet
Plättlätt att göra, god på picnicen, till kräftskiva eller som en förrätt till en större middag. Jag befinner mig mitt i semestern och det är ljuvligt, exakt hälften har passerat och jag ser verkligen fram emot andra delen
Plättlätt att göra och vansinnigt god, prova vetja. Ny vecka och svarta huset är redan fullt med folk. Här dammsugas, torkas, tvättas och saneras det för fullt och jag ska snart ge mig iväg så de får jobba ifred
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.