Bred ut tomatsåsoch fördela ost (ca 100 gram), oregano och skinka över. Skär rullen i 10-12 delar och lägg dem med snittytan upp i pappersformar eller på plåt täckt med bakplåtspapper. Strö lite extra ost över och grädda ca 10 min. 2 dl Tomatsås
Bred ut pesto och fördela spenat, fetaost och strimlade soltorkade tomater över. Skär rullen i 10-12 delar och lägg dem med snittytan upp i pappersformar eller på plåt täckt med bakplåtspapper. 1 dl Soltorkade Tomater
Blanda ihop grädden, soltorkade tomaterna, vitlöken, basilikan, pepparn och smaka av med salt. Denna vecka har jag haft fullt upp med annat och har inte haft så mycket tid för att blogga
Putsa filén och bryn den runt om i en stekpanna med kryddor, låt svaln lite. med vitlökssmak. Lägg en bädd av svampoch ost på smördegen och lägg sedan fläskfilén på bädden och rulla ihop smördegen
4 port Falukorv i ugn à la Per Morberg 500g falukorv 2msk fransk senap 2msk ketchup 1st gul lök 2st tomater 150g lagrad ost, typ grevé Tillbehör Potatismos Kokta grönsaker Värm ugnen till 225 * Skär korven i skivor, men inte rakt igenom, och lägg den i. 2st tomater
Lägg smördegen på en ugnsplåt med bakplåtspapper under. 200 g smördeg, utkavlad 100 g färskost 100 g västerbottensost, riven 2 färska lökar 400 g cocktailtomater Värm ugnen till 180 grader. 400 g cocktailtomater
4 1 dl ströbröd 1 1/2 dl mjölk 8 potatisar 500 g blandfärs 1 1/2 tsk salt 1 krm peppar 2 gula lökar 2 msk smör eller margarin 3 dl grönsaksbuljong 1 msk kinesisk soja 4 tomater 150 g riven gratängost Lägg till i inköpslistan Så handlar du snabbare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.