Hemligheten med att hinna laga bra mat som går rät fort efter jobbet är egentligen så lätt som planering och att helt enkelt förbereda det man kan kvällen innan
Gnocchi alla sorrentina är en läcker italiensk gratäng med gnocchi i tomatsås toppad med ost. Jag brukar laga en liknande rätt med pasta, recept hittar du HÄR
Nu är det bara att krydda med sina favoritkryddor. Hittat på lite olika instagramkonton och blev riktigt sugen på att testa, hade typ INGAförhoppningar men oj vad fel jag hade
Torka tärningarnamed hushållspapper. Sedan rundas det hela av med ricotta och parmesan. Koka pastan i rikligt med saltat vatten tills den är al dente (enligt anvisningar på förpackningen)
Det är en väldigt smakrik pasta som är baserad på tomatsås med stekta auberginer. Som alltid när det kommer till pastarätter så har alla kockar sin egna variant och när man reser runt i Italien så inser man att en rätt kan skilja sig rejält beroende på vilken region man befinner sig i och det är lite av charmen med Italien
72DELNINGARDelaTweetaFölj. Enter your email address. Delivered by FeedBurner. Hej. Jag har tänkt ett tag att jag lagat alldeles för lite pasta på senaste
Med tanke på att jag bott i Milano i mer än tre år nu så borde jag ju ha frossat i massa lombardiska specialiteter, men faktum är att jag knappt ätit några typiska milanesiska rätter alls under dessa år
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.