Jag stod i valet och kvalet om jag skulle göra egen bearnaisesåseller inte, men tänkte att den kanske delar sig om pizzan är för varm, så jag safeade och använde Erik Lallerstedts färdigköpta (importerad från Sverige, givetvis)
Dom kanske får följa med på fjällsemester förresten för det blev en rejäl burk i frysen. Jag vet inte vad jag tänkte på riktigt när jag gjorde dubbel sats av pizzadegen igår när vi bara var tre till middag
så snälla maila mig eller lägg in en kommentar på ert favoritrecept. I förra veckan innan premiären för vår ONSDAGSPASTA, slängde jag ihop en liten aptitretare, som blev grymt goda
Pensla de färdigjästa bröden med ägg och strö på ost eller frö. Vallmofrö eller riven ost. Ta upp degen och dela i två lika stora delar eller till bullar
) Det är också gott att ha bär eller skivad frukt tillsammans med krämen mellan de båda lagren. Vispa äggvitorna till hårt skum tillsammans med sockret, som vispas i lite i taget
Servera med en god sallad. Really good pizzas similar to the taste of melanzane alla parmigiana. Skär auberginen i skivor på längden och lägg dem på en plåt klädd med bakplåtspapper
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.