Pizza är en av barnens favoriter och detta är ett recept som verkligen går hem hos dem. Det blir ofta mjukt och segt istället för knaprigt och krispigt
Men, men, om man är ute efter att dra ner på kolhydraterna så är det en god idé, och släpper man sen sina föreställningar om hur en pizza SKA vara så blir det ju riktigt bra
Jag gjorde en helt vegetarisk pizza den här gången, anledningen till det var att jag ville testa en fin buffelmozzarella som jag köpte på Mezza och ostronskivling från marknaden, som jag hade marinerat i en kryddig citronlag
Hursomhelst hade döttrar och svärsöner önskat sig hemgjord pizza, så då fick det bli det. På nyårsdagen bjöds pizza här i huset, liksom på många andra håll
Hade halva degen sedan förra pizzabaket kvar i frysen, och den fick bli en väldigt läcker helgpizza. Med den här pizzan passar jag också på att tävla om en assistent hos Jennie på Kalasgott
Pizzan är förstås glutenfri, och degen är i mitt tycke riktigt bra och lätthanterlig. Jag tänkte att jag skulle hjälpa dem lite på traven genom att äta pizzaoch skicka lite telepatisk coaching
I min värld är mix något man bara ska behöva tillsätta lite vatten eller möjligen smält smör och röra ihop, men den här pizzamixen kräver lite mer jobb
Tja, och vill ni inte det så får ni det i alla fall, för så här blev vår pizza nyligen. Nog vill ni väl veta vad jag gjorde med den andra halvan av pizzadegen, den som jag stoppade i frysen för att tas om hand vid senare tillfälle
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.