Jag har provat på en hel del olika versioner av hemmagjorda pizzor och pizzabottnar. När det gäller topping på pizzan är min stora favorit kyckling, trattkantareller och västerbottenost
Fredagen den trettonde, otursdag eller inte – nu är det helg gott folk. För någon fredag sedan fanns denna vegetariska pizza på vårt middagsbord när det var mysdax
Fyll pizzan med tomatsås och topping och grädda tills osten har smält och fått fin färg. Detta recept räcker till en pizza som kan delas av två inte allt för hungriga personer
Recept på blomkålspizza har jag sett lite här och var på mat- och hälsobloggar det senaste året. Resultatet blev en så himla god och smakrik pizza, samtidigt som den var nyttig och inte "jäste i magen" som vanlig pizza brukar
I fredags blev det sedvanlig fredagspizza. men emellanåt blir det alltså fredagspizza. Maken gjorde en kanondeg som blev perfekta pizzabottnar, men jag testade också något nytt, pizzabotten utan mjöl
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.