Lägg upp ett berg underbart smaksatta nudlar, toppa medlaxenoch en klyfta eller halva lime. Stek laxen gyllene men fortfarande lite rå i mitten à la sashimi för bästa resultat och fräschör
En middag medlax blir aldrig tråkig i mina ögon och för mina smaklökar. Denna laxrätt blev lite lik en tidigare, fast i denna blev det vitkålsröra som blev sådär ljuvligt krispig och god
400 g lax, gärna salma eller fröya 5 cm färsk ingefära 0,5 chilifrukt 2 klyftor vitlök, finrivna 100 g smör, att bryna 2 limefrukter, finrivet skal och saft 0,5 dl japansk soja 1 msk sesamolja 400 g broccoli, i tunna buketter 2 salladslökar 1 kruka färsk koriander
Blanda samtliga ingredienser, och njut. Läs mer om smakupplevelsen och mycket mycket mer på vår blogg. 1 port broccoli. 1 bit(ar) lax. 5 skvätt ketchup , Inte att snålas med
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.