Värm på svag värme och vispa hela tiden till den tjocknar och det gör den med besked då det händer. Lägg 3 msk hallonsylt på locket och här brukar jag täcka tårtan och låta den stå i kylen över natten så den får stå till sig
På kalaset hade vi bland annat en tårta som jag hittade receptet till i "Elle Mar & Vin". Vispa grädden tillsammans med sockret (jag tycker att det är onödigt med socker i grädde och dessutom godare utan så jag uteslöt sockret)
Detta är faktiskt den rätt som jag bjöd på till nyårsafton. Riktigt gott var det och om jag ska skryta lite så blev en toppenmiddag med helt fantastiskt kött som stektes till perfekt temperatur, väldigt lyckat
Som ett gott tillbehörtill dem kommer här en av mina Favoriter i Repris. Det märks att det är många som uppskattar bär till smaksättning i en kall sås, får väldigt många sökträffar på just den här hjortronsåsen
Köttfärssås är en rätt som är snabb att laga till och den är god också. Lägg till lite mera jobb och tid och få denna jättegoda pastagratäng på middagsbordet
En god vän frågade om jag alltid gör egen marinad till det kött som jag grillar. Marinaden som jag gjorde till kycklingspetten i veckan är en traditionell och enkel marinad
Tillsätt färskost, citron eller lime. Vispa till en krämig konsistens. . Frosting med creamcheese. 5 dl florsocker50 g smör250 g färskost, ex philadelphia 1 tsk pressad citron / limeGör så här
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.