tina kungskrabba och pilgrimsmusslori kylen över natten. Var väldigtskeptisktill den här rackaren eftersom jag integillar varken pilgrimsmussla eller selleri
Denna är min nya favorit när det gäller potatissallad, den är otroligt god och väldigtfräsch. Vi hade den på midsommaraftontill det grillade köttet på kvällen, det blev en hit
Hoppas att ni mår bra idag, det gör jag. Idag tänkte jag tipsa er om potatissalladen jag gjorde igår. Jag gör den ofta på somrarna och använder i stort sett samma ingredienser, men har lite svårt att veta hur mycket jag tar av allt
Receptdags igen förstås. Jag tycker att julbordet ibland kan vara liteövermäktigt – det är många smaker, ganska ”tung” mat, bröd och annat som lätt gör en väldigt mätt väldigt fort, så jag har varit på jakt efter en god sallad att ha till all den klassiska julmaten
Smakrik sallad att servera tillmiddagen eller lunchen. Jag gör den helst endast på tomat och gurka men jag hade intetillräckligt med tomater och då funkar det bra att ha i en paprikaistället
Pilgrimsmusslor med brynt persiljesmörPilgrimsmusslor är en verkligdelikatess och brukar finnas frysta i välsorterade livsmedelsbutiker – ofta till ett hyfsat pris
Skär äpplen, potatis, rödbetor och ättiksgurkori små tärningar. Blanda ihop detta med löken och blanda i rödbetsspadet och slutligen den vispade grädden
Här kan ni se en fräsch raw variant på glass (eller sorbet kanske man kan säga). De senaste månaderna har jag nog ätit någon sorts glass i alla fall två-tre gånger i veckan
Denna sallad med gurka och zucchini är bara så god och fräsch. Både gurka och zucchini är kalorisnåla och du kan äta av de hur mycket du vill utan att det påverkar dinvikt
I veckan lagade jag en fräsch och god thaikyckling som jag ska ge er receptet på. Jag älskar thaimat. Fräscht och gott och uppskattades av hela familjen
Förra helgen gjorde jag en god lasagne (det är inte ofta jag hinner laga mat nu för tiden men ibland händer det ) och till det serverade jag en jättegod krispig sallad med fräschdressing
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.