Efter storhandling, innebandy och städning var det dax att laga mat. Det lagades en 3 rätters meny. Pilgrimsmusslor till förrätt, laxfilé i hummersås till huvudrätt och en trippel chokladmoussé till efterrätt
Pilgrimsmusslor med brynt persiljesmörPilgrimsmusslor är en verklig delikatess och brukar finnas frysta i välsorterade livsmedelsbutiker – ofta till ett hyfsat pris
Pilgrimsmusslor är en delikatess. Låt inte det skyhöga kilopriset på färska pilgrimsmusslor avskräcka dig, de väger inte så mycket per styck och du behöver inte mer än 2-3 musslor per person
Halstrade pilgrimsmusslor med kapris- & pistaschvinägrett. Halstrade pilgrimsmusslor. Som vanligt firades nyår med två andra familjer som liksom vi verkligen uppskattar god mat med tillhörande dryck
Den här förrätten kan vara den godaste jag någonsin ätit, pilgrimsmusslorna nästan smälter i munnen och får en fantastisk smak av smöret med lök, vitlök, chili, och persilja
Här kan du välja mellan att göra egen Hollandaise eller att köpa en färdig. Men om du inte vill ta risken att den egna såsen gjort på riktigt smör skär sig på nyår så, visst, gå på en färdigköpt
Salt & pepar. Salt & pepar. 1 limefrukt - saft & skal. 1 limefrukt - saft & skal. Här kommer en snabb, enkel och smakrik förrätt jag testade för någon vecka sedan
Lägg en pilgrimsmussla i såsen. Godmorgon. Solen gassar och klockan är bara 9. 34. Hur ska det här sluta. Vi dricker frukost kaffe och äter korvmackor i en fullpackad bil på väg mot Tjörn för bröllop
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.