Strö blandningen över på renfilén och låt filén vila i en halvtimme. Putsa bort den vitahinnan från renfilen om det inte redan ärgjort och torka därefter av filen med hushållspapper
Tillsätt chokladen till smörkrämen, lite i taget. Pigall. Rör om tills den är väl blandad. Rör om regelbundet med en visp så att inget fastnar på sidorna
Torkaavmusslorna och pensla dem med lite olja. Pilgrimsmusslor med brynt persiljesmörPilgrimsmusslor är en verklig delikatess och brukarfinnasfrysta i välsorterade livsmedelsbutiker – ofta till ett hyfsat pris
Jaghartidigarelagt upp ett parfantastisktgoda recept med pilgrimsmusslor (JamieOliver-sallad, Förrätt med svarttrumpetsvamp), men man behöver ju variera sig
olivolja och citron som dressing till salladen. Pilgrimsmusslor är en delikatess. ) Stek bacon eller pancetta i en liten skvätt olivolja och när den är nästanklar tillsätter mansalviabladen
I helgen var vi dock sugna på atttestaattsjälvatillaga dem. Om de har pilgrimsmusslor till förrätt när vi är ute på restaurang och äter så slutar det nästanalltidatt vi väljer det
Så här kommer ett förslag på en god förrätt bestående av pilgrimmsmusslor, mango och chili. Bara ett pardagarkvar till Trettondagsafton och möjlighet till en ytterligaremiddagsbjudning för vänner och familj
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.