Tätt efter lingon – och zucchinibrödet kommer detta som mest bakade bröd av er läsare. Kokos – och bovetemjöl är en riktigt smarrig kombo i bröd och det här är verkligen så lättlagat det kan bli
)hackade torkade aprikoserpumpafrönhackad mandel (en näve)russinsirapsaltolivolja (till formen och även en slatt i degen)lättyoghurtbikarbonat (2 tsk)Rörde ihop allt, hällde i en oljad brödform, degen var rätt så lös
Hittade ett recept som jag modifierade något först pga av ett misstag då jag tog rismjöl istället för durramjöl + hade i sånt som jag tycker om såsom frön och tranbärspulver
Oliver och soltorkade tomater. Vispa ihop ägg och keso lite snabbt. Rör ihop och allt. Skär soltorkade tomater i fyra strimlor och oliver i halvor och rör ner i smeten
Igår provade jag att göra det kalljästa brödet i en grövre variant med dinkel och linfrön. Jag rörde ihop degen innan jobbet på morgonen och gräddade det på kvällen
Det här brödet bakas på ägg, mandelmjöl, zucchini och är kryddat med kummin. Kumminen ger en härlig smak av rustikt bröd och blommar verkligen ut i sin smak tillsammans med ett salt smör och en fet ost
Efter kakkalasandet är det kanske på sin plats med ett lite mer rejält och hälsosamt bakverk. Är det fler än jag som köpt glutenfritt, hårt bröd, och som hittat nästan bara trasiga bitar när paketet öppnats
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.