Lågtempererad fransyska med smak av timjan. Enkelt och gott när man vill pyssla med annat. Till detta passar klyftpotatis, potatisgratäng eller kall potatissallad
Lite som om livet vore en dessert rodde jag idag ihop en jäkla nice middag. Helt nya smaker togs ombord i den omsvallande smaklöksdjungeln och visst fan kan jag sitta här och vara nöjd i detta nu
Det blir mycket lågtempererat nu och det har kanske med att göra att ett kött som får gå på låg temperatur under flera timmar i ugnen blir helt magiskt
Koka ris enligt anvisning på förpackningen. Tärna laxen. Riv ingefäran, finhacka chilipepparn och pressa saften ur limen, blanda sen ihop alla ingredienser till laxen i en skål och låt laxen marinera 10 min
Alltså smoothie bowls har blivit min nya favvofrukost. SMOOTHIEBOWL. Det bästa är att de äts med sked. 1 banan (eller 1,5 banan så sparar du andra halvan, skivar och toppar smoothien med)
Burrito bowl med svarta bönor, salsa och guacamole. Kan bönor vara fredagsmys och festmat. Såklart. Traditionella recept på baljväxter (bönor och linser) från hela världen kan verkligen vara delikatesser när de lagas med kärlek
Ryggbiff har blivit det kött jag oftast köper när jag åker till Thuressons. Det är ett säkert kort, då jag vet att det köttet alltid motsvarar mina förväntningar
Att äta sin lunch i en välkomponerad skål känns alltid fräscht. Möjligheterna till variation är oändliga, och idag blir proteinerna kyckling och kokt ägg
Ett fantastiska sätt att laga kött på är att utgå från den innertemperatur som köttet ska ha när det är färdigt och tillaga köttet på den temperaturen i ugnen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.