Så var det dags för lite recept igen, ett tillbehör tänkte jag bjuda på idag såhär på kvällskvisten. Den här pickladerödlöken med chili piggar upp en sallad eller vilken annan rätt som helst
Rör tills socker och salt löst upp sig. Skala och skiva rödlöken. Har du bråttom slår du det varma vattnet över rödlöken, annars låter du lagen svalna innan
Trendigaste tillbehöret just nu är nog picklade grönsaker. Tryck till löken om det behövs. På Holy Greens tex är den pickladerödlöken ett måste känns det som
Passar till kött, fisk och kyckling. Så gott och den blir mildare när den är picklad. 2 rödlökar, skiva tunt, gärna med mandolin 1½ dl vatten 1 dl strösocker ½ dl ättikssprit 12% 1. - Läs hela inlägget här 2 rödlökar
På höstfesten bjöd jag på ett nytt tillbehör, för mig och de flesta andra, pickladrödlök. Hela arbetsdagen imorgon ska jag tillbringa på relativt nybyggda Clarion Hotel Sense med alla kolleger, jag har stora förhoppningar på god mat och gott fika
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.