Servera rätten med en citronskiva på köttet samt klyftpotatis, ris eller pasta 4 kycklingfiléer. Banka ut kycklingfileerna mellan två plastfolie så de blir platta och stora
Jag har länge varit sugen på att göra rätten PiccataMilanese, alltså parmesanpanerad schnitzel. Skär filéerna på bredden och sedan på längden (beror såklart på hur stora de är hur du skär dem) så att du får rätt tunna filéer
Till er som vågar påstå att det inte är skillnad påmajskyckling och vanlig. Ungefär när jag flyttade hemifrån lanserade Sveriges största kycklingproducent en reklamkampanj som gick ut på att det skulle ätas kyckling varje fredag
Jag blev inspirerad av Linda på Kryddburken. Doppa dem sedan i ägg och parmesanblandning och stek dem ett par minuter på varje sida, tills de fått vacker färg
Skölj och skrapa morötterna och dela dem på snedden. Idag blev det grillad majskyckling och den urgoda primörsallad som grannen S hade gjort till Valborg (med några små ändringar i receptet, ärtskott glömde jag t
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.