150 g Philadelphia Light Naturell. 2 st kycklingfiléer 1 st stor röd paprika 1 st stor gul paprika 2 st rödlökar 1 tsk olivolja 250 g pasta rigatoni 150 g Philadelphia Light Naturell 1
)Philadelphiaost passar ju att baka av och även ha i matlagning. Ibland om man inte har grädde hemma och behöver en krämig sås, så tar jag Philadelphia och gör sås av
200 g Philadelphia Classic Naturell. Lägg ringformar på en plan bakplåt (storlek 6 x 7 cm). Rör ihop kexsmulorna med det smälta smöret och fördela ut massan i ringformarna
Vispa samman Philadelphia, yoghurt och vaniljsocker med elvisp. Blanda därefter gelatin- och sockerblandningen med Philadelphiasmeten och häll på skalet i springformen
Philadelphia bullar i långpannan. 200 gram philadelphiaost. Grädda i ugnen i 200 grader ca 20 minuter och skär sedan upp kakan/bullen i 30 st rutor ( går jätte bra att frysa ) Philadelphia bullar i långpannan. 200 gram philadelphiaost
500 g Philadelphia Classic Naturell , rumstempererad. 150 g vaniljkex 70 g osaltat smör 500 g Philadelphia Classic Naturell , rumstempererad2 dl vispgrädde 4 gelatinblad 60 g 3 msk florsocker 1 äggvita 1 citron 1 lime ev små marshmallows till garnering
1600 g Philadelphia Original. 114 digestivekex 100 g smör 300 g Marabou vit choklad 600 g Philadelphia Original 2 dl strösocker 2 dl vispgrädde 1 st Marabou Dubbelnougat 100 g hallon eller valfria färska bärvitt chokladströssel
Rör ihop ägg, Philadelphiaost & mjöl till en slät smet. Det här blir 6- 8 st stora underbart goda, maffiga muffins med fyllig smak av choklad, både från kakaopulver & den nya philadelphiaosten, Marabou. 1 ask Philadelphiaost Marabou, 160 g
4 Steg Rör ihop florsockret (55 g) med Philadelphiaosten i en skål, tills att blandningen blir mjuk. 440 g Philadelphia Classic Naturell , rumstempererad
Det blev några små goda aptitretare. Jag hade kvar en liten rest av inkokt lax, som jag först tänkte ge till katterna, men som jag vid närmare eftertanke bestämde mig för att förgylla vår egen kväll med
1600 g Philadelphia Original. 114 digestivekex 100 g smör 300 g Marabou vit choklad 600 g Philadelphia Original 2 dl strösocker 2 dl vispgrädde 1 st Marabou Dubbelnougat 100 g hallon eller valfria färska bärvitt chokladströssel
200 g Philadelphia Tryffel. 3 msk olivolja 2 tsk svartpeppar 1-2 klyftor vitlök , skivade1 dl vatten (eller vitt vin)200 g Philadelphia Tryffel 350 g färsk pasta (t
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.