Hyvla parmesan ovanpå och avsluta med nymalensvartpeppar och lite creme de balsamico. Receptet kommer från denüberbraigabokenEnklare Bröd av Martin Johansson
envarsin shot på äpple & ingefärasom väcker upp allt ikroppen, enjuice på ananas, björnbär, blåbär och mandelmjölk och såklartlite färsk röd grapefrukt till det
Så självklart var det upp tilllitebevis med lite schyst käk. Idag har vi haft en god vän som flyttat upp till Sundsvall på besök, faktiskten av de gamla deltagarna ikockduellen
Där finns både indiska och marockanska recept som jag blirnyfiken att prova. Jag hittade ett recept itidningensom lät gott, men jag hade inte alla ingredienser hemma så jag fick göra enegenvariant
Min tanke var självklart att vika något snyggt med servetterna men lägg tiden på något viktigare än servetter om du inte har den extra tidensom det faktiskt tar, det fick jag lov att göra
Jag kryddade även med Kökskungensgrillkrydda, nej intevanliggrillkrydda utan enspecialare med havssalt, vitlökschips, svartpeppar, chiliflakes, lökflakes, senapsfrön och korianderi
Innansommaren tror jag det var kontaktades jag av Expressensmatbilaga "Mitt kök" om jag ville vara med i deras nyaserie med större reportage om läsarrecept
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.