Laga till hummer kan man ju göra på olika vis, oftast så har vi bara låtit dom få ett uppkok på spisen för att sedan hugga in med skaldjurskniv, gaffel och nötknäckare och doppat köttet i smält smör eller Rhode Islandsås med vitlök
Toppa chipsen med crème fraiche, löjrom, rödlök och dillvippor. Skala och finhacka rödlök. Toppa chipsen med crème fraiche, löjrom, rödlök och dillvippor
Gör sönder klorna och fördela lite smör där med. Börja med smöret. Dela hummernoch ta bort magsäcken. Mortla chili, vitlök och persilja till en tjock pasta
Börja med att skala humrarna och spara all saft som rinner ur. Krydda med persilja eller basilika. Därför kommer här en smakrik och välkomponerad hummerrätt som passar utmärkt som en del av nyårsmenyn
12 tsk Bong Touch of Taste Hummerfond. 1smaka av med salt och svartpepparBlanda samman alla ingredienser och smaka av med salt, svartpeppar, fond och apelsinzest
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.