Igår bakades de petit choux på hela Sverige bakar och då blev jag sugen att testa. Jag har aldrig bakat sånt innan men fick tidigt en bild av hur de skulle se ut
Mina petit-chouxer och princessbakelser. Bakelser. Publicerat 2015-09-15 19. 26. 29 i. Allmänt. Idag hade vi lektion i konditori igen -och idag gjorde vi bakelser av de bottnar vi gjorde igår
Holy moly vilken rolig kväll det var igår. Hela dagen förberedde jag maten till våra vänner som skulle komma och som ni kanske vet vid det här laget ÄLSKAR jag ju att anordna fest
Sätt ugnen på 225º. Koka upp vatten och smör i en tjockbottnad kastrull (gärna teflon). Rör ner allt mjöl på en gång med en träsked och rör flitigt och intensivt tills smeten släpper från kastrullen
Igår bakades de petit choux på hela Sverige bakar och då blev jag sugen att testa. Jag har aldrig bakat sånt innan men fick tidigt en bild av hur de skulle se ut
Petit-chouxer. Fem veckor kvar i skolan. Publicerat 2015-09-14 15. 52. 27 i. Allmänt. Nu har jag bara fem veckor kvar i skolan -helt makalöst hur fort tiden har gått
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.