Klicka ut röran och toppa med avocadotärningar och kräftstjärtar. Rör ihop creme fraiche med pressad vitlök, skånsk senap, sambal oelek och klippt dill
Jag använde Zetas Carnaroliris som ger en krämig risotto med tuggmotstånd. Jag hade även i kräftstjärtar som variation till svamp som jag annars brukar gilla att blanda i risotton
Vispa sedan äggulorna tillsammans med sockret pösigt. För er som tycker om lime kan jag verkligen rekommendera att göra denna otroligt goda lime cheesecake
Förra sommaren gjorde vi en citronpaj som vi gillade väldigt mycket men den här pajen medlime blev otroligt god och den blev härligt syrlig och frisk vilket passar perfekt när det är lite varmare ute
På julafton för två månader sen så spelade vi julklappsleken, där jag hade gjort ett laminerat presentkort på en valfri sats med macarons som en av julklapparna i spelet
Dessa tacos är fyllda med friska försommarsmaker såsom lime, koriander och chipotle. Till Vera la jag undan en portion linsfärs innan jag smakade av den med chipotlechili och salt
Späd med buljong och tomatpuré. Låt kräftstjärtarna rinna av och lägg sedan ner dem i såsen. Koka pastan enligt förpackningens anvisningar och servera den tillsammans med kräftsåsen
Med det vill jag ha sagt att använd de lime du hittar i affären, oavsett sort. Jag är alldeles för dålig på att använda mig av citrusfrukter när jag bakar, det blir så lätt att jag fastnar med våra vanliga svenska bär och äpplen
200 g kräftstjärtar. 1Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 200 g kräftstjärtar 200 g färska champinjoner Arla® Svenskt Smör 2 dl Arla Köket® crème fraiche ½ msk vitvinsvinäger ½ dl finhackad gul lök 1 pressad vitlöksklyfta 1 tsk torkad dragon ½ dl hackad färsk persilja ½ tsk salt 1 krm svartpeppar ev 1 msk konjak
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.