Potatis. Skala rödpotatis eller mandelpotatis för ca 4 pers. Klyfta dom och koka i saltat vatten. Låt de rinna av och pressa potatisen strax före servering
Efter all sommarmat så smakade detta så himla gott måste jag säga. Om du inte gillar persilja så kan du smaksätta dem med en annan ört typ timjan, oregano eller basilika
Jag börjar nu bli ganska trött på kokt färskpotatis efter sommaren så dessa persiljebiffar med svamp och bacon i tillsammans med god gnocchi med svampsås kändes som en värmande och god rätt i höstrusket
En enkel söndagslunch, som fick avnjutas på årets första riktigt soliga vårdag. Efter att whiskeysåsen blev lyckad senast jag fixade lite mat, var det nu dags att prova en smakrik mörk rom som såsbas
Jag tycker verkligen om att göra färsbiffar med olika smaker, det är så tacksamt. Gott, enkelt att göra och nästan vad som helst funkar att blanda ner i färssmeten
Hacka persiljan och löken fint och mosa potatisen, blanda sen ner alla ingredienserna i köttfärsen. Forma till lagom stora biffar och stek ca 2-3 minuter på varje sida
Lägg ströbrödet i vattnet tillsammans med salt och peppar och låt det sväla ca 10 min blanda färsen med ägget och rör ner ströbrödsblandningen tillsätt den hackade persiljan och pressa ner vitlöken rör om väl
Förväll sojaprotein enligt anvisningar på förpackningen och hacka det i mindre bitar. Fräs sojaprotein till det fått fin stekyta, salta och peppra, stänk gärna över lite soja
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.