Låt puttra en stund förslagsvismedan du kokar pastan/risetoch slänger ihop en färggrann sallad. Ett gäng färgglada grönsaker, typ pasta, Keso, olivolja, en burk tonfiskoch gärna ett gott bröd blir en god salladsmåltid som håller mig mätt en hel eftermiddag
En enkel marinadmedlite olja, honung, salt och en god örtkrydda funkar också väl. I nästan alla marinad-recepttilltonfisk så är citron representerat men jag är inte helt överens med den tesen
Druvig smak medliten sötma, inslag av honung, röda äpplen, persika, vitpepparochmandarin. Vidservering, lägg upp sallad på tallrikar, toppa med de marinerade räkorna, avokadon och mangon, dekorera med gräslök
Ni måste prova om ni får tag i färsk tonfiskochgillarliteasiatiska smaker. Klicka på majonnäsen och servera med en eller två limeklyftor att pressa över
Skär potatisenibitaroch lägg ovanpå, tillsammansmedtonfiskenoch tomaterna. Jag älskar hur du kan variera den i en oändlighet - du kan ju tillochmed ha den i efterrätter
Är fortfarande inte på de asiatiska smakerna, som ni märker. Salladmed bland annat mynta ochkoriander, toppad medsesampanerad tofu ochclementin – ochingefärsdressingtill det
Servera tonfiskenmedsalladenoch gärna en klickwasabioch japansk soja, eller teriyakisås. Vad sägs om att byta ut tacosen mot en skön grön salladoch en bit snabbstekt tonfisk på tallrikarnaikväll
Sedan kom en smart person på att det var en getinggadd jag tagit bort. Att man väntar meddressingen är för att syran i den gör att salladsbladen snabbt "vissnar" och det ser inte så fint ut
Smaka av med mer lime om extra. Den här dressingen passar utmärk till både kalla blandsalladerochtill varma grönsaker som till exempel broccoli, mangold, spenat, sockerärtor, sparrisochharicoverts
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.