För en jämn fördelning av alla ingredienser och perfekt resultat är florsockret din bästa vän. Det finns inget värre än att entusiastiskt ta en bit av en riktigt god paj för att några sekunder senare snopet få en tjock bit pajskal som riskerar att krossa din emalj
Jag gör ofta och gärna en sallad när solen står högt på himlen och värmen ligger som ett dallrande gelétäcke i luften, då när jag inte har lust att svettas i köket vid spisen eller har orken att tända grillen är det den perfekta maten att plocka fram för småhungriga magar
Tillsammans med ett gäng rubinröda rödbetsbiffar som jag plockade fram ur frysen och en klick turkisk yoghurt blev det en perfekt lunch att ladda om kroppen med
(Håll koll på oljan medan du värmer den, den ska bli riktigt varm) Häll försiktig oljan över riset och lägg lock på kastrullen och ställ den på låg värme
För en jämn fördelning av alla ingredienser och perfekt resultat är florsockret din bästa vän. Det finns inget värre än att entusiastiskt ta en bit av en riktigt god paj för att några sekunder senare snopet få en tjock bit pajskal som riskerar att krossa din emalj
Välj därför gärna korv med högt köttinnehåll och helst nyckelhålsmärkt. Ingredienser(2 vuxna + 2 barn)400g korv (gör vegetarisk genom att öka mängden bönor och hoppa över korven)4 portioner makaroner1,5 dl röda bönor1-2 morötter1 gul lök1 vitlöksklyfta400g krossade tomater med smak (jag använde en med chili)(salt och peppar)¨olja till stekningKoka upp pastavattnet, och koka pasta enligt anvisning på förpackningen
Jag är en riktig sucker för tomater i alla former och när det kommer till brie och tomat så tror jag att om de skulle registrera sina profiler på match
Den som tror att en Crock Pot – slow cooker – mest är till för vintriga grytor kan tänka om. Crock Pot är utmärkt till så mycket mer, som den här härliga strimlade biffen, som påminner om de härliga rätter du kan få på en mongolisk restaurang
På nyårsafton testade jag förförsta gången att göra egen crème brûlée. Jag utgick från ett recept för icke-lchf och så bytte jag mjölk mot grädde och socker mot sukrin strö
Eller ja – egentligen är jag mer för att äta grönsaker som de är (råa, kokta, grillade…), men eftersom mina barn tyvärr inte är lika sålda på det så älskar jag formatet plättar eller biffar
Senare upptäckte jag att även Jessica hade detta recept på sin blogg - där jag för den delen tycker ni ska titta in, jag har hittat massor av gott jag ska testa på
För fräschheten och de goda smakerna står jordgubbarna, citronen och vaniljen för, perfektför en knorrande mage och om jag orkar så ligger där även några kokta ägg och väntar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.