Koka upp ättika, socker och vatten tillsammans med hyvlat citronskal. Kör fisken i matberedare på högsta hastighet tillsammans med saltet tills färsen snurrar runt i en klump
Är det något jag kan rekommendera så är det en stor gjutjärnsgryta som man med gott samvete kan lämna på spisen och låta småputtra utan att man skall ta risken att det bränns fast eller kokar över
Riv skalet från limen med ett zestjärn och lägg åt sidan. Red med maizena utspätt i lite vatten. Färsk fisk såklart, goda tomater och en krämig sås men lite "sting" i
Jag ville ha dem vitaoch vintriga med en smak av mint och jag måste bara säga att de blev så goda med den krämiga fyllningen av vit choklad, philadelphiaost och krossade polkagrisar, mums
Lägg ned filéerna ganska tätt, och krydda dem med salt och vitpeppar. Att tillaga fisk i ugn, under folietäcke är något så genialt enkelt att jag inte kan begripa varför vi inte började med det långt tidigare
Blanda ordentligt och smaka av med havssalt. Mitt bidrag till vår MBT förra veckan var ett gäng pesto- och parmesandressade stora vita bönor som blev otroligt goda om jag får säga det själv
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.